Om

Staub Solutions

Hvad er 'Staub Solutions'?


Staub Solutions er et firma startet af Brian Staub, som har stor erfaring inden for alt fra projektplanlægning og ledelse til programmering og forretningsudvikling. Staub Solutions bestræber sig på at være din samarbejdspartner til hvad end du har brug for inden for industri, automation, optimering og udvikling. Du skal derfor ikke tøve med at tage kontakt, uanset hvad det drejer sig om.

"Vi har hatt gleden av å arbeide sammen med Brian Staub i forbindelse med produksjon, installasjon og service
av vår lakkanlegg. Vi er svært fornøyde med løsningene som Brian har utarbeidet, samt utførelse av opplæring
og service etc. Vi anbefaler gjerne Brian, samt Staub Solutions til andre." - Bjørn Melby, Daglig leder hos Melby Snekkerverksted A/S

Manden bag 'Staub Solutions'

INDEHAVER

Brian Staub


Jeg er en engageret, innovativ visionær med stor erfaring inden for industriautomation. Jeg har igennem min over 20-årige arbejdserfaring opnået stor ekspertise inden for produktudvikling, automation og udvikling. Jeg kan derfor hjælpe med at tilføre din virksomhed værdi inden for mange forskellige områder.


Ved hjælp af min ærlige, troværdige fremtoning og gennem mine mange år inden for industrien har jeg bygget mine relationer på et fundament af tillid og troværdighed, og det har gjort at jeg har et godt renomé i mange forskellige brancher.


Gennem min ekspertise har jeg udviklet en evne til at se innovative løsninger steder, hvor det ikke forventes. Jeg udfører altid mit arbejde 110%, og giver derfor gerne en ekstra indsats for at sikre et godt resultat.

Copyright Staub Solutions © All Rights Reserved