TJENESTER

Staub Solutions

HVAD TILBYDER STAUB SOLUTIONS?


Staub Solutions tilbyder højmoderne og innovative løsninger inden for

industri og automation. Jeg tilbyder blandt andet rådgivning,

projekthåndtering, optimering og valg af leverandører.

RÅDGIVNING

Vil du have automatiseret din produktion eller have fundet en passende leverandør?


Har du den nødvendige viden og erfaring som er nødvendig for at finde den rigtige løsning?

Staub Solutions tilbyder professionel rådgivning til at realisere virksomhedens korte og langsigtede mål. Med over 20 års erfaring på tværs af mange brancher inden for industri, automation, ledelse og forretningsudvikling er Staub Solutions det sikre valg når der skal bruges en innovativ og troværdig samarbejdspartner. Gennem min brede erfaring

kan jeg fungere som sparringspartner, til udvælgelse af netop den leverandør som har størst erfaring inden for netop dit område.

"Vi har igennem flere år samarbejdet med Brian om projekter til OEM-markedet i Danmark med stor succes. I Murrelektronik har vi fokus på kundernes TCO og her har det været vigtigt at have en samarbejdspartner som går foran, når det gælder distribuerede IP67 løsninger.

Brian/Staub Solutions har en god forståelse for helheden i løsningerne til kunderne, hvor ’plug & play’-løsninger og nem fejlsøgning er parametre som vægter højt. Vigtigst af alt er dog som altid samarbejdet mellem mennesker. Her har vores fælles værdier med fokus på at finde den rette løsning til rette applikation, og den merværdi det kan bringe fælles kunder, vægtet højt og været med til at bane vejen for et succesfuldt samarbejde.

Brian/Staub Solutions går ikke på kompromis og ønsker at levere kvalitetsløsninger til automationsindustrien, hvilket har passet godt i Murrelektroniks strategi.- Thomas Kjelgaard Burgdorf, Managing Director hos Murrelektronik ApS

PROJEKTHÅNDTERING

Mangler du tid? Kunne du bruge en samarbejdspartner til at føre dine projekter sikkert i hus?


Staub Solutions tilbyder projekthåndtering, som er mere end bare Gantt-diagrammer og regneark. Med projekthåndtering fra Staub Solutions er du altid sikker på at få det, der er aftalt. Udover opfølgning på milestones følges også løsningens udvikling, for at sikre et fuldt optimeret produkt, som er så kosteffektivt og stabilt som muligt.

Dette sikrer en mere optimal overgang fra idé til færdigt produkt.

"Faginnredning har benyttet Brian Staub sin kompetanse og tjenester de siste 15år. Vi er særdeles fornøyd med vår opplevelse av service, Brian har stor kunnskap på automasjon og er løsningsorientert, utfordringer løses til det beste for oss som kunde, i tillegg er Brian en omgjengelig og hyggelig person." - Birger Aga, Daglig leder hos Faginnredning AS

ANDRE TJENESTER

Staub Solutions er det sikre valg når

du har brug for en erfaren, innovativ samarbejdspartner.


Med bred og lang erfaring inden for industri, automation og forretningsudvikling har jeg langvarige, stærke relationer til leverandører af alle slags. Ved hjælp af relationer og min erfaring, kan der også hjælpes med opgaver som f.eks. produktionsoptimering, effektivisering eller assistance i forbindelse med jobsamtaler for at sikre de rette kvalifikationer.

Du kan altid kontakte mig for at høre om jeg kan tilbyde det, du kan bruge en erfaren og pålidelig samarbejdspartner til.

TECHNOLOGY INTEGRATION

Copyright Staub Solutions © All Rights Reserved